Referenser

Här kan du läsa mer från referenser av uppdragsgivare eller åhörare som anlitat Li Pamp tidigare. Oavsett om det varit som moderator, konferencier eller föreläsare.

Vad andra sagt

"

Med värme och initierade frågor får Li samtal att bli intressanta och inkluderande. Li är närvarande och driver samtal framåt med både pondus och lugn. En trygghet som arrangör att ha Li som moderator.


Moa Andersson 

 / Verksamhetsledare, Boinstitutet

"

Li Pamp har en unik förmåga att skapa samtal istället för konfrontation. Det spelar ingen roll om hon intervjuar en person eller modererar en stor panel, resultatet är alltid det samma. Jag tror att det dels handlar om genuin nyfikenhet, dels om journalistisk professionalism.


Mikael Sekund

/ Bankdirektör. Tidigare, Head of Public Affairs

"

Li är en professionell och driven moderator och intervjuare. Hon har, troligen för att hon är så påläst, en förmåga att ta ut svängarna. Det håller energin uppe. 


Emma Ohlsson

/ Verksamhetschef, Stockholms Auktionsverk

"

Lis medverkan i vår föreläsningsserie blev en kunnig, fängslande och charmigt personlig presentation av ett intressant ämne.


Björn Gunnarsson 

 / Ordförande, Tjustbygdens Konstförening

En representant för hållbarheten

Hela sitt yrkesliv har Li värnat om hållbar konsumtion. Hennes intresse och passion för antikviteter refererar hon gärna som ett arbete inom "återvinningsbranschen".

Li Pamp expert på konsthistoria
Expert på konsthistoria och hållbar konsumtion
Li Pamp

Det hela startade med att Li Pamp läste konsthistoria på Lunds universitet. Ett intresse som sedan växte ytterligare efter många år i antikvitetsbranschen. Idag har hon medverkat i både tv-program och radio. En omtyckt profil som ingår i juryn för "bopriset till minne av Josef Frank" och som även agerar som ciceron för skräddarsydda resor. Med sin kunskap och engagemang lyfter hon värdet av begagnat och hur vi kan konsumera mer hållbart. 

Boka Li Pamp

Kontakta oss för tillgänglighet, pris och bokning.
Vi svarar så snabbt vi kan på din förfrågan